Spreker

Ik deel graag mijn visie op gezonde voeding met zoveel mogelijk mensen. Dit doe ik in de vorm van 1-op-1 coaching in mijn praktijk, maar ook in de vorm van lezingen en trainingen.

 

Lezing

Ik deel met veel enthousiasme mijn kennis over voeding. Ik leer medewerkers en mede-ondernemers graag alles over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Ik vertel uit ervaring, onderbouwd met theorie en veel praktische tips.

Wist je bijvoorbeeld dat er in bloemkoolbladeren veel antioxidanten zitten? Zonde dus om weg te gooien! En dat maagzuurremmers super slecht voor je lichaam zijn? En dat nuchter bewegen beter is dan met een volle maag? Dit en meer van deze interessante weetjes bespreek ik tijdens mijn interactieve lezingen.

Kosten op aanvraag.

 

Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer is bij steeds meer bedrijven een belangrijk aandachtspunt. Vanuit mijn eigen achtergrond in het bedrijfsleven en als orthomoleculair voedingsdeskundige, weet ik hoe belangrijk het is om fysiek en mentaal in balans te zijn om alle uitdagingen aan te kunnen.

Gezonde voeding draagt bij aan een hoog energieniveau, een goede concentratie, een gezond slaappatroon en het tegengaan van ontstekingen en ziektes. Mensen motiveren om de gezondste versie van zichzelf te worden vind ik het leukste wat er is.

Daarom geef ik lezingen aan bedrijven en scholen over een gezonde leefstijl. Want het is soms niet makkelijk om gezonde keuzes te maken op het werk en om voldoende te bewegen. Mijn doel is om een gezondere werkvloer te creëren. Hierdoor kunnen medewerkers preventief werken aan hun gezondheid met als resultaat minder ziekteverzuim. En dat is fijn voor de medewerker én het bedrijf.

Vitaliteitstraining Vlissingen Zeeland

Na mijn training hebben medewerkers:

·      meer inzicht in hun invloed op gezondheid en het omgaan/verminderen van stress;
·      kennis om op de werkvloer gezonde eetkeuzes te maken;
·      praktische en bruikbare tips waarmee ze zelf aan de slag kunnen gaan;
·      inspiratie om meer grip te krijgen op hun gezondheid.

Heb je interesse in een training over vitaliteit op de werkvloer? Dan bespreek ik graag wat ik kan betekenen!