Gezondheidsklachten bij kinderen

Kinderen kunnen – helaas- al vanaf jonge leeftijd vervelende gezondheidsklachten hebben. Van buikpijn en obstipatie tot neus- en oorklachten. En van reflux tot eczeem. Als ouder wil je het graag goed doen voor je kinderen, maar wat is goed? En wat is gezond? Er zijn zoveel artikelen met tips te vinden online, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Als kindervoedingscoach help ik je graag hierbij! Ik kan jou als ouder(s)/verzorger(s) helpen met een aantal basisprincipes, waardoor een heleboel klachten voorkomen kunnen worden en je kindje in een zo gezond mogelijke omgeving opgroeit.

Kindervoedingscoach Middelburg Zeeland

Door met jou als ouder/verzorger in gesprek te gaan over de klachten van je kindje, kan ik verbanden leggen waarom je kindje deze klachten heeft. Daarnaast zet ik regelmatig ook de EMB-bloedtest in bij kinderen, om te achterhalen of er vitamine- en mineralentekorten zijn en/of intoleranties die mogelijk klachten kunnen veroorzaken.

Vanuit mijn praktijk in Middelburg (Zeeland) voorzie ik je/jullie graag van advies die op de korte én lange termijn verbetering geeft. Daarnaast voorzie ik je/jullie ook van handvatten om zo gezond mogelijk eetgedrag aan te leren bij je/jullie kind(eren).

Stuur mij vrijblijvend een berichtje om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *