Breathwork

Sinds begin ’22 ben ik gecertificeerd breathwork coach. Ik geef groepssessies (ademcirkels), duo-sessies en 1-op-1 sessies in ‘t Pand aan de Kerksteeg 5 in Middelburg en in mijn eigen praktijk aan de Hans Warrenstraat in Middelburg.

De eerstvolgende groepssessie (ademcirkel) is op maandag 18 september van 20:00 tot 22:00 uur in ‘t Pand. Aanmelden mag via een mailtje of via onderstaand formulier. Deelname kost 50 euro voor één sessie. En 120 euro voor deelname aan drie sessies. Ik geef deze sessie eens per maand. De volgende sessies zijn op maandag 30 oktober en maandag 27 november. Ook hier kan je je al voor aanmelden

Voor een 1-op-1 / duosessie mag je onderstaand formulier invullen. Dan prikken we samen een datum. Deze sessie kost 222 euro incl. BTW.

Ik werk met de bewust verbonden ademhaling tijdens mijn sessies. Hierbij is er geen pauze  tussen je in- en uitademing. Wat wel bij je natuurlijke ademhaling is. De manier waarop je ademhaalt heeft veel invloed op je fysieke én mentale gezondheid. Met breathwork neem je de controle terug over je gezondheid, stresslevels en emotionele balans. De technieken die je leert, kan je daarna toepassen als je stress of angst ervaart. En werken ook goed als je bijvoorbeeld last hebt van hyperventilatie.

Tijdens een sessie kan je vanalles ervaren. Er kunnen herinneringen bovenkomen van vroeger, emoties, inzichten en fysieke ervaringen. Elke keer is anders. En wat zich aandient tijdens een sessie kan je niet sturen, het is precies wat je op dat moment nodig hebt. Feel it to heal it. Je voelt je na een breathwork sessie sowieso meer ontspannen, zelfverzekerder, rustiger, creatiever en weer (terug) in verbinding met jezelf.

Je moet het écht een keer ervaren om te weten wat het precies voor jou kan betekenen.

Mijn lessen zijn zowel voor beginners als mensen die al ervaring hebben met breathwork/ademwerk.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de sessies.

Hopelijk tot snel!