Kindervoedingscoach

Als moeder van een zoontje weet ik als geen ander dat je als ouder het beste wilt voor je kindje. Toen ik net moeder was geworden merkte ik dat ik veel behoefte had aan kennis over voeding en gezondheid voor kinderen. Natuurlijk weet ik als voedingscoach alles over gezonde voeding voor (jong)volwassenen, maar het stukje kennis over gezonde voeding en leefstijl voor baby’s en kinderen ontbrak. Daarom ben ik de opleiding Orthomoleculair Kindercoach gaan volgen.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel fijne kennis opgedaan, die ik direct op mijn zoontje kon toepassen. Van het opbouwen (en versterken) van zijn immuunsysteem tot het opbouwen (en in stand houden) van een goed darmflora. Ik wil daarom ook graag andere ouder(s) helpen met hun kind(eren) in een gezonde omgeving op laten groeien.

Kindervoedingscoach Zeeland

Het beste voor je kindje

Als ouder wil je het graag goed doen voor je kinderen, maar wat is goed? En wat is gezond? Er zijn zoveel artikelen/tips/blogs te vinden online, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Als kindervoedingscoach help ik je graag hierbij! Ik kan jou als ouder(s)/verzorger(s) helpen met een aantal basisprincipes, waardoor een heleboel klachten voorkomen kunnen worden en je kindje in een zo gezond mogelijke omgeving opgroeit.

Aanleren van gezond eetgedrag

Kinderen kunnen namelijk al vanaf jonge leeftijd vervelende gezondheidsklachten hebben, van buikpijn en obstipatie tot neus- en oorklachten. En van reflux tot eczeem. Wist je dat sommige van deze gezondheidklachten hun oorsprong al hebben in de zwangerschap? Door samen met jou als ouder/verzorger in gesprek te gaan over de klachten van je kindje, kan ik verbanden leggen waarom je kindje deze klachten heeft. En je van advies voorzien die op de korte én lange termijn verbetering geven. Daarnaast voorzie ik je ook van handvatten om zo gezond mogelijk eetgedrag aan te leren bij je zoon of dochter.

Bloedtest voor kinderen

Ik zet de EMB-bloedtest steeds vaker in bij kinderen. Door middel van een vingerprikje haal ik een aantal druppels bloed uit de vinger van je kindje. Dit stuur ik voor uitgebreid onderzoek naar het lab. Ik krijg hiermee inzichtelijk of er tekorten, intoleranties en/of verstoringen zijn. Met deze informatie kunnen we vervolgens gericht aan de slag, om zo je kindje klachtenvrij en zo gezond mogelijk op te laten groeien!

Afspraak maken

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij een berichtje of maak een afspraak voor een intake of bloedtest!

Afspraak maken